POSLOVNA SARADNJA

ZAINTERESIRANI STE ZA SARADNJU?

Pokrenuli ste biznis a potencijalne mušterije još nisu čuli za Vas? Imate kupcima šta da ponudite ali prodaja baš ne ide u očekivanom smjeru? Reklame su poprilično skupe i ne znate koliko će od njih uopće i biti koristi? Tražite nešto efikasno i jeftino? Da li takav način reklamiranja uopšte postoji?

Naravno da postoji!!! PoklonBON.ba je rješenje vaših problema!

SASTAVLJANJE PONUDE

Sastavite privlačnu ponudu za koju mislite da je najinteresantnija Vašim potencijalnim kupcima. Na tu ponudu postavite odgovarajući popust. Što je veći popust to je ponuda privlačnija i poželjnija! Tako sastavljenu ponudu, sa svim detaljima i objašnjenjima šta tačno obuhvata i pruža, pošaljite na info@poklonbon.ba. Uz Vašu ponudu pošaljite i osnovne informacije o vašem obrtu ili firmi (ID, adresu, telefon, lokaciju, web stranicu, email i slike ili link do slika).

REKLAMIRANJE

PoklonBON.ba će Vašu ponudu, potpuno besplatno, izreklamirati na najbolji mogući način. Postavićemo je na naš portal Poklonbon.ba, Facebook stranicu, Instagram stranicu, poslati hiljade mailova našim članovima u obliku newslettera. Na ovaj način ćete dobiti reklamu koja će otići direktno do Vaših budućih kupaca. Bićete sigurno reklamirani kao i da ste potrošili novac za neku reklamu na televiziji, radiju ili u novinama, ali sa jednom ogromnom razlikom Vašu reklamu plaćamo mi! 

KUPOVINA

Naši članovi na našem portalu kupuju vašu akcijsku ponudu po nevjerovatnoj akciji koju smo im vi i mi, na ovaj način omogućili. Na našem portalu kupac plaća samo PoklonBON proviziju (koja iznosi 15% od ponude) i za koju dobija odgovarajući BON. Sa tim BON-om dolazi kod Vas i na licu mjesta, uz priloženi BON, plaća Vama ostatak (85% od ponude).  I to je to! Zato zašto čekati jer ništa ne možete izgubiti?

Kontaktirajte nas čim prije jer potencijalni kupci čekaju upravo na Vas!

(Kontaktirajte nas putem emaila info@poklonbon.ba ili putem telefona 060/356-7770).

OD “POKLON BON”
ID:
 4302901600008

Adresa: Trebevićka 26, 71000 Sarajevo
Telefon: 060/356-7770
Email: info@poklonbon.ba
Web: www.poklonbon.ba