TERME LENDAVA - Slovenija - 1 noćenje za dvoje u Hotelu Lipa*** uz neograničeno kupanje u termalnoj vodi te korištenje bazena i sauna!

CIJENA
266 KM
157 KM

POPUST
41%


TERME LENDAVA – Slovenija – 1 noćenje za dvoje u Hotelu Lipa*** uz neograničeno kupanje u termalnoj vodi te korištenje bazena i sauna!

Broj bonova na raspolaganju: 10

.

Ponuda uključuje

 • Smještaj u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe na bazi polupansiona.
 • Neograničeno kupanje u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi.
 • Period iskoristivosti ponude je od 09.05 – 09.06. i od 23.06. – 05.07.
 • Mogućnost cjelodnevnog kupanja na dan odlaska.
 • 1 ulazak u hotelski svijet sauna ( 10 .00 do 14.00).
 • Noćno kupanje (petkom i subotom).
 • Upotreba kupaćeg ogrtača.
 • Večer uz muziku uživo (utorkom i petkom).
 • Animacijski program.
 • Besplatan parking.

PROVJERU SLOBODNOG MJESTA I REZERVACIJU ĆEMO MI OBAVITI ZA VAS. KONTAKTIRAJTE NAS NA:

060/356-7770 (Viber) info@poklonbon.ba


 • Mogućnost nadoplate za vikend / pet- ned/ : 5 € po odrasloj osobi na noć! Plača se u recepciji.
 • Djeca do 2 godine borave sa roditeljima GRATIS.
 • Djeca od 2 do 12 godina plaćaju 10€/noć (doplata se vrši na recepciji).
 • Djeca od 12 do 15 godina imaju 30% popusta (doplata se vrši na recepciji).
 • Boravišna pristojba ( 1,94Eur po osobi na noć) i prijava 1 € ( jednokratna uplata) nisu u cijeni.
 • BONOVI se mogu spajati.
 • BONOVI su nepovratni i neprenosivi.

Opis ponude

Terme Lendava

Iskoristite priliku za opuštajući odmor u dvoje samo sat i pol od Zagreba, kratka vožnja za koju vam čak nije potrebna ni vinjeta. 🙂

vodenom parku Termi Lendava na više od 1.800 m2 vodenih površina proteže se osam bazena različitih oblika i veličina: zimsko ljetni bazen, termalni bazen “grozd”, olimpijski bazen s toboganom i daskom za spuštanje, dječji bazen te unutarnji bazeni.

Aktivnim vodenim doživljajima pridonose vodeni efekti, brza rijeka, podvodne masaže, gejzir i vodeni slap.

Najvažniji izvor opuštanja u Termama Lendava je njihova ljekovita voda koja već mnogo godina pomaže ljudima jačati zdravlje i dobro raspoloženje.

Iznimnu termalnu vodu odlikuje visok sadržaj parafina koji pozitivno utječe na vitalnost i mladenački izgled kože. Kupanje u vodi posebne zelene boje učinkovito rasterećuje organe za kretanje koji često najviše trpe zbog općeg stresa.

Terme Lendava nalaze se usred vinorodnih brežuljaka s vrhunskim vinima koja predstavljaju dio kulinarske ponude.

Ispunite se lendavskom energijom! U Lendavi ruku pod ruku žive različite kulture Slovenije, Mađarske i Hrvatske. Nekad je ovuda vodio jantarski put, a danas su kuglice jantara zamijenili izvori termalne vode, izvrsna kuhinja, vrhunska vina, biciklizam, pa i ribolov na slikovitim rukavcima rijeke Mure. Pokrajina je poznata i po energetskom polju – ispunite se energijom na jednoj od mnogobrojnih energetskih točaka u okolici ili u Termama Lendava!

U sklopu termi možete pronaći razne aktivnosti za sebe: energetski park, zdravstveni centar za liječenje reumatskih i degenerativnih bolesti, besplatne vođene vježbe, pogodne i za starije, vođena planinarenja i biciklistički izleti, sedam biciklističkih tura s polazištem iz Lendave, najam bicikala i ostalih sportskih pomagala (uz nadoplatu), fitness, planinarenje i igralište za odbojku.

Izleti u okolicu Terma Lendava:

 
Grad Lendava se nalazi usred idiličnog vinorodnog krajolika, a istodobno puna kulturno-povijesnih spomenika. Posjetite Lendavski dvorac iz 12. stoljeća, židovsku sinagogu, kapelicu s mumijom viteza Mihaela Hadika, evangeličku crkvu, baroknu župnu crkvu sv. Katarine i muzej buržoazije.

Vidikovac Vinarium – (neki ga zovu i pomurski Eiffelov toranj) je visok 53,5 m usred Lendavskih gorica. Najviši vidikovac u Sloveniji nudi prekrasan pogled na četiri države: Sloveniju, Mađarsku, Hrvatsku i Austriju.

Obilazak lendavske mumije Kapelica sv. Trojstva nalazi se usred lendavskih vinograda i zbog iznimno lijepog položaja smatra se popularnom izletničkom točkom. U kapelici možete vidjeti mumiju junaka iz vremena borbi protiv Turak.

Pustolovni park Bukovniško jezero, u netaknutoj prirodi možete ojačati lokomotorne sposobnosti na ukupno 58 elemenata za penjanje prilagođenim dobi i mogućnostima.
Vrt orhideja Dobrovnik s nasadom orhideja i drugih biljaka koje uspijevaju uz pomoć energije termalne vode.

 

Hotel Lipa***

Riječ je o srednje velikom hotelu sa 120 soba s gostoljubivim i ljubaznim osobljem. Osobni odnos osoblja stvara opušteno ozračje za odmor s obitelji ili udvoje.

Gosti hotela učinke jedinstvene parafinske termalne vode mogu isprobati u bazenima ili uz zdravstvene i wellness usluge te kozmetiku na njezinoj osnovi.

Opremljenost soba: krevet, TV, klima uređaj, mini bar, telefon, kupaonica s tuš kabinom i balkon.

Stoga dođite! Uvjerite se u blagotvorne učinke termalne vode i provedite opuštajuć odmor uz osoblje koje vam uvijek stoji na raspolaganju.

Hotel ima pet bazena: unutarnji termalni bazen, vanjski zimsko-ljetni termalni bazen, unutarnji rekreativni bazen, unutarnji dječji bazen dubine 10 – 45 cm i vanjski termalni bazen Gejzir.
Unutarnji su bazeni otvoreni od 7 do 20 sati. Iznimka su termalni bazen Gejzir (od 7 do 20 sati) i termalni bazen Grozd (od 8 do 20 sati). Noćno kupanje moguće je petkom i subotom od 20 do 23 sata. Cijelu su godinu otvoreni unutarnji bazeni i vanjski bazeni povezani s hotelom.

Lokacija

Terme Lendava – Hotel Lipa*** 

Adresa: Tomšičeva 2a, Lendava, Slovenija

Telefon: 00386 2 577 44 00

E-mail: info@terme-lendava.si

Web: http://www.sava-hotels-resorts.com/hr/smjestaj/terme-lendava/hotel-lipa/