Specijalna proljetna ponuda u Hotelu Pino Nature na Trebeviću – Razmazite se u wellness centru, uživajte u domaćoj kuhinji, odmorite dušu i tijelo u mirnom planinskom ambijentu nadomak Sarajeva!

CIJENA
69 KM


Specijalna proljetna ponuda u Hotelu Pino Nature na Trebeviću – Razmazite se u wellness centru, uživajte u domaćoj kuhinji, odmorite dušu i tijelo u mirnom planinskom ambijentu nadomak Sarajeva!

Broj bonova na raspolaganju: 18

.

Ponuda uključuje

 • 1 noćenje sa doručkom za 1 osobu,
 • Korištenje wellness centar (bazen, finska sauna, bio sauna i fitness centar),
 • Iskoristivost bona je do 31.05.2019. godine,
 • Besplatan parking,
 • Besplatan wi-fi,
 • Smještaj u 1/2 sobi,

PROVJERU SLOBODNOG MJESTA I REZERVACIJU ĆEMO MI OBAVITI ZA VAS. KONTAKTIRAJTE NAS NA:

060/356-7770 (Viber) info@poklonbon.ba


 • Minimalna kupovina 2 Bona,
 • Djeca do 6 godina GRATIS na lažaju sa roditeljima (pomoćni ležaj se naplaćuje 30 KM po djetetu po noći, sa doručkom),
 • Boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni u cijenu i doplaćuju se u hotelu 3,00KM po osobi po danu.
 • Djeca od 6-12 godina plaćaju 50 % od cijene za odraslu osobu,
 • Doplata za polupansion je 20 KM po osobi po obroku,
 • Check in: od 14:00h – Check out: do 12:00h,
 • Bonovi se mogu spajati,
 • Popust se ostvaruje isključivo kupovinom bona.

Opis ponude

Uživajte u luksuznim sobama i apartmanima PINO NATURE HOTEL-a Sarajevo.

Očaravajući pogledi na prirodu Trebevića koji se nalazi na 1070 m nadmorske visine i širok izbor različitih wellness tretmana dostupnih 24 h su samo neki od benefita koje dobijate boravkom u našim sobama i apartmanima. Prijatne boje inspirisane prirodom i  moderan ambijent na 5 spratova su nešto što će Vaš boravak u PINO NATURE HOTEL-u učiniti nezaboravnim.

24 smještajne jedinice uključuju 12 elegance soba, 4 deluxe soba, 6 toranj soba, dvosobni apartman „WOLF“, dvoetažni apartman „RABBIT“ gdje svaki od njih ima neku svoju prepoznatljivost i karakteristiku. Sve sobe su moderno opremljene nudeći različite tipove ugođaja počevši od satelitske TV, sefa, mini bara, toaletske kozmetike te čaja i kafe. Wi-Fi je dostupan u čitavom hotelu.

Prostrani aparmani „WOLF“ i „RABBIT“ su posebnost hotela koje imaju očaravajuće i jedinstvene poglede na Trebevićku prirodu.

ELEGANCE ROOM (Dvokrevetna soba sa ili bez balkona 31 m2)

Za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 14 godina starosti, kupaonica s tušem i bide, stakleni portali/balkon, udoban prostor za sjedenje, mini bar, sušilo za kosu, telefon s direktnim biranjem, satelitskom TV sa integriranim radiom, internet, i sef.

ATRAKCIJE

SUNNYLAND ( 7,2 km od hotela Pino Nature)

Prvi zabavni park u Bosni i Hercegovini sa alpine roller coasterom, smješten je na Trebeviću. Glavna atrakcija zabavnog parka je alpine roller coaster. Ipak, mnogo je i drugih zanimljivih sadržaja u Sannyland-u koje čekaju na vas i cijelu vašu porodicu.

BRUS (1,8 km od hotela Pino Nature)

Restoran Brus je idealno mjesto za odmor, rekreaciju te dobru hranu i društvo. Restoran se nalazi u prirodnom ambijentu, okružen borovom šumom.

OLIMPIJSKA STAZA ZA BOB I SANKANJE (850 m od hotela Pino Nature)

Olimpijska staza za bob i sankanje u Sarajevu nalazi se na Trebeviću. Sagrađena je za Zimske olimpijske igre 1984. Staza je oštećena tokom opsade, kada je korištena kao artiljerijski položaj od strane Vojske Republike Srpske. Danas je staza većinom očuvana, mada se na jednoj od posljednjih krivina nalaze rupe od odbrambene paljbe. Staza je također postala popularno mjesto za crtanje grafita.

BAŠČARŠIJA (5,3 km od hotla Pino Nature)

Baščaršija je stara sarajevska čaršija, te historijski i kulturni centar grada. Na Baščaršiji se nalazi nekoliko važnih historijskih objekata poput Gazi Husref-begove džamije  i sahat-kule.  Danas je Baščaršija glavna turistička atrakcija grada Sarajeva. Prije dolaska Osmanlija najveće naselje na Sarajevskom polju je bio seoski trg Tornik, koji se nalazio na raskršću puteva gdje je danas  Ali-pašina džamija. Baščaršija je nastala godine 1462. kada je Isa-beg Ishaković izgradio han, a pored njega brojne dućane.

Lokacija

Pino Nature Hotel

Adresa: Trebević, Ravne br. 1, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Telefon: 033 257 800

E-mail: info@pino-hotel.com

Web: www.pino-hotel.com

PoklonBON partneri

Prijavi se na PoklonBON newsletter

Nikad više ne propusti ponudu koju si odavno čekao!

Kontakt forma

PoklonBON podrška

U slučaju nekih nejasnoća slobodno nas kontaktirajte
Pošalji