Bijeljina- Hotel River! Iskoristite proljetne dane sa najmilijima, uživajte i okušajte svoje jahačke vještine u Školi jahanja „Džokej“!

CIJENA
150 KM
96 KM

POPUST
36%


Bijeljina- Hotel River! Iskoristite proljetne dane sa najmilijima, uživajte i okušajte svoje jahačke vještine u Školi jahanja „Džokej“!

Broj bonova na raspolaganju: 10

.

Ponuda uključuje

  • Noćenje na bazi polupansiona za dvije osobe
  • Iskoristivost ponude je do 31.05.2019 godine
  • Polupansion( doručak i ručak ili večera)
  • Mogućnost kasne odjave ( do 16h)

PROVJERU SLOBODNOG MJESTA I REZERVACIJU ĆEMO MI OBAVITI ZA VAS. KONTAKTIRAJTE NAS NA:

060/356-7770 (Viber) info@poklonbon.ba


  • Djeca do 6 godina borave gratis sa doručkom bez garancije vlastitog ležaja (doplata za ručak ili večeru: 8,00KM
  • Djeca od 6 do 12 godina borave uz doplatu od 40,00KM za Polupansion.
  • Bonovi se mogu spajati
  • Dodatna pogodnost za goste: Škola jahanja “Džokej” kupci bonova imaju mogučnost učiti se jahanju po cijeni od: 15,00KM za 1 čas (čas 45minuta).
  • Škola jahanja je udaljena 1km od hotela, prijevoz je obezbjeđen iz hotela.
  • Popust se ostvaruje isključivo kupovinom bon-a,

Opis ponude

Hotel River je novo-izgrađeni hotel na odlicnoj lokaciji u neposrednoj blizini Etno sela Stanišići i graničnog prelaza Pavlovića most. Potrebno je manje od 15 minuta vožnje da dođete u hotel iz centra Bijeljine. Od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla Beograd hotel je udaljen 110km, od Aerodroma Tuzla 75km, od Aerodroma Sarajevo 190km. U blizini je autoputa Beograd-Zagreb i većih gradova u Srbiji, Beograda i Novog Sada (oko 120km).

Sa modernim, savremenim dizajnom, elegantnom i opremom vrhunskog kvaliteta sve sobe hotela River su napravljene da zadovolje sve potrebe iskusnog putnika, te da im obezbjede besprekoran komfor. Hotel gostima nudi 39 prostranih i toplih soba i apartmana kapaciteta 97 gostiju, opremljenih svim sadržajima neophodnim za potpuni odmor i opuštanje, uključujući kablovsku televiziju, mini bar, fen, internet konekciju, centralni sef itd. Sve smještajne jedinice su klimatizovane. Gostima je na raspolaganju besplatan parking sa 65 mjesta, koja su pod stalnim nadzorom.

U sklopu hotela nalazi se restoran kapaciteta 100 mjesta sa ljetnom baštom, market otvoren 24h. Upoznajte Bijeljinu: Etno Selo Stanišići, centar grada, gradski park, muzej Semberije, Wellness i Spa Centar Leonida, brojni vjerski objekti (Manastir Svete Petke, Manastir Svetog Vasilija Ostroškog, Atik džamija, Katolička crkva Prečistoga Srca Marijina), tržni centri.

Dodatna pogodnost za goste: Škola jahanja “Džokej” kupci kupona mogu po cijeni od: 7,69Eur-a učiti se jahanju (čas 45minuta). Škola jahanja je udaljena 1km od hotela i prevoz je obezbjeđen iz hotela. Iznenadite Vašu ljepšu polovinu i rezervišite aranžman na vrijeme.

Lokacija

Hotel River

Adresa: Pavlovića Put br. 46, 76300 Bijeljina, Bosnia and Herzegovina

Telefon: +38765005555

Prijavi se na PoklonBON newsletter

Nikad više ne propusti ponudu koju si odavno čekao!

Kontakt forma

PoklonBON podrška

U slučaju nekih nejasnoća slobodno nas kontaktirajte
Pošalji