KUPOVINA BONA

 

KUPI POKLON BON

  • Kompanija Poklonbon dogovara saradnju i potpisuju narudžbenicu o saradnji sa Pravnim licima-Partnerima.
  • Kompanija Poklonbon i Partner potpisivanjem narudžbenice o saradnji prihvataju da Poklonbon vrši reklamiranje i prodaju usluge u svoje ime i za svoj račun Fizićkim licima u obliku BON-a, a ostatak usluge, fizička lica plaćaju direktno kod izvršioca usluge-Partnera.
  • Fizičko lice-Kupac BON-a na stranici www.poklonbon.ba na vrlo jednostavan način, čitanjem uputstava prilikom kupovine mogu izvršiti kupovinu BON-a i na taj način stiču pravo na korištenje usluge dogovorene između Poklonbona i Partnera.
  • Po završetku kupovine, Kupac BON-a će dobiti kupon na mail i navedeni kupon je potrebno isprintati, ponijeti i predočiti Partneru prilikom korištenja usluge.
  • Kupac BON-a će plaćanje ostatka usluge koja je jasno naznačena prilikom kupovine izvršiti direktno kod Partnera.
  • BON se smarta iskorištenim kada kupac BON-a prilikom korištenja usluge izvrši ostatak uplate kod Partnera.
  • BON je dozvoljeno pokloniti ukoliko je dogovorena akcija Poklonbon-a i Partnera još uvijek aktuelna.
  • Iskoristivost BON-a je moguća od trenutka kupovine BON-a do završetka iskoristivosti dogovorene akcije.

Kupi Poklonbon!

KUPOVINU BONA MOŽETE IZVRŠITI NA DVA NAČINA

UPLATA PUTEM UPLATNICE

NAPOMENA

Plaćate samo iznos koji je naznačen u dijelu teksta “Sad plati “.

U primjeru ispod cijena koja se treba uplatiti putem uplatnice je zaokružena zelenim okvirom.

ONLINE UPLATA

Ako se pitate kako izvršiti kupovinu PoklonBON-a online onda ste na pravom mjestu! U pet koraka ćemo vas provesti kroz proces kupovine nakon čega će sve predrasude o online kupovini pasti u vodu. Pa da krenemo…

Nakon što ste odabrali ponudu koju želite kupiti prelazimo na postupak online kupovine. Klikovima na + odnossno – , povećavamo odnosno smanjujemo željeni broj bonova za svoju narudžbu. Kada smo odabrali željeni broj bonovo klikom na dugme “KUPI BON” započinjemo kupovinu bona.

U ovom koraku imamo kratki prikaz narudžbe koju planiramo kupiti. Nakon jednostavnog pregleda, nastavljamo kupovinu klikom na dugme “KRENI NA PLAĆANJE”.

U trećem koraku kupovine unosimo vlastite podatke. Vaši podaci su neophodni za bilo koju vrstu online kupovine. Ovaj korak završavamo klikom na dugme “NASTAVI”.

Kada smo završili unos vlastitih podataka klikom na mali kvadratić prihvatamo uslove poslovanja portala PoklonBON i klikom na dugme ispod prelazimo na završni korak kupovine.

U 5. završnom koraku popunjavamo podatke sa kartice i klikom na dugme “PLATI” završavamo kupovinu PoklonBON-a. Nakon ovog koraka na vaš email će stići potvrda kupovine. U kratkom vremenskom periodu, u prosijeku pola sata, na vaš email ćemo poslati unikatni PoklonBON koji ste dužni isprintati i priložiti prilikom preuzimanja usluge kao potvdu o uspješno izvršenoj uplati na PoklonBON portalu. I to je to…